Ik kreeg een foutmelding tijdens het downloaden?

Alles over het installeren van Digital Soccer Draw.

Ik kreeg een foutmelding tijdens het downloaden?

Berichtdoor admin » Za 20 Sep 2008, 08:33

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn.
Er kan zich een tijdelijk fout voorgedaan hebben op de server waar DSDraw staat (die van onze website dus) of uw internetprovider. Probeer gewoon de volgende dag opnieuw. Blijft hetzelfde probleem zich voordoen, dan is er een andere reden.

Het kan ook zijn, en dat is trouwens de meest voorkomende oorzaak, dat uw pc-beveiliging (firewall of anti-virus-programma) niet toelaat om uitvoerbare programma’s (wat de installatiefile van DSDraw uiteraard is) te downloaden. Dan moet u eerst deze firewall of uw anti-virus-programma uitschakelen.
U downloadt DSDraw en laat het programma zichzelf installeren. Dan sluit u alles weer af en schakelt meteen uw firewall of uw anti-virus-programma weer in. Dat doet u alvorens u verder ook maar één bewerking of manipulatie op uw pc doet.

Wij garanderen u dat DSDraw geen ongewenste of voor uw pc gevaarlijke onderdelen bevat; er zit geen spyware of andere privacy-bedreigende software in vervat.

Wij maken er u wel attent op dat het uitschakelen van uw firewall of uw anti-virus-programma volledig op uw verantwoordelijkheid gebeurt. De makers of verkopers van DSDraw aanvaarden hieromtrent geen enkele aansprakelijkheid.
admin
 
Berichten: 0
Geregistreerd: Za 16 Jun 2018, 14:10

Terug naar Installatie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron