Weet u alles over Scouting van een speler?

Alles over scouting.

Weet u alles over Scouting van een speler?

Berichtdoor Henk Grim » Vr 17 Apr 2015, 19:53

Workshop Voetbalscouting in het hele land!

Een 3-daagse workshop met alles over jeugd-, amateur en profscouting : totaal 12 uur theorie/praktijk-wedstrijdbezoek/evaluatie. Voor iedereen betaalbaar gehouden : 99 euro!

De Workshop Voetbalscouting wordt in de maanden mei/juni en augustus gehouden op verschillende plaatsten in Nederland. Dus ook bij u in de buurt!

Vanuit de voetbalwereld is er een grote belangstelling voor de Workshop Voetbalscouting, waarbij ex-Fulltime Professioneel (hoofd)scout Henk Grim met jarenlange ervaring in de praktijk vertelt wat scouting van een individuele speler exact inhoudt. Dit geldt zowel in jeugd- als seniorenvoetbal, amateurs en profs. En daar komt nog veel bij kijken! En niet alleen ervaring als scout maar ook zelf meer dan 300 wedstrijden profvoetbal gespeeld, 130 wedstrijden topamateurvoetbal en werkzaam geweest in diverse functies, als (jeugd)scout, jeugdtrainer, technisch coördinator 1e elftal, voorzitter technisch jeugdcommissie etc! Dus wie kan het verhaal beter vertellen dan iemand die alles zelf heeft meegemaakt!

De Workshop Voetbalscouting bestaat uit een theorieavond, praktijkopdracht (wedstrijdbezoek) en evaluatie. Tijdens de workshops komen er een aantal stellingen naar voren van ervaren scouts.

Diverse personen uit de voetbalwereld hebben een bijdrage geleverd aan de uiteindelijke presentatie. Van trainer tot prof- en jeugdscout en van technisch directeur tot technisch coördinator in zowel het profvoetbal als amateurvoetbal, jeugd en senioren.

Met recht kunnen we dan ook spreken van het feit dat de Workshop Voetbalscouting een must moet zijn voor iedereen die te maken heeft bij het scouten/beoordelen van spelers in diverse categorien en leeftijdsgroepen. Een must voor (jeugd)trainers, technisch kader maar ook de "gewone" voetballiefhebber die ook nog graag scout wil worden zal aan zijn trekken komen!

En daarom is de Workshop Voetbalscouting voor een ieder ook heel betaalbaar gemaakt! Voor slechts 99,00 euro neem je deel aan de TOTALE Workshop!

Met een sportieve groet, Henk GrimHenk Grim Voetbalscouting voor amateur en profvoetbal

Het platform voor voetbalscouting!
Praktijkbegeleiding : op stap met scouts/trainers/overig kader

Praktijk in verschillende modules!

Organisatie scouting : screenen scouting/beoordelen spelers/teamsamenstelling bij uw vereniging

Opdrachten voor erkende FIFA-makelaars

Second Opinion voor clubs/agenten

Deutschland - Holland Scouting : in beeld brengen Duitse spelers voor Nederlandse markt

Begeleiding buitenlandse scouts,managers etc

Database-ontwikkeling

Workshops
Henk Grim
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Zo 01 Feb 2015, 16:44

Re: Weet u alles over Scouting van een speler?

Berichtdoor Trikke04 » Za 21 Jan 2017, 11:40

Geachte ,Mr

Mijn heel leven is voetbal mijn passie geweest ,eerst als actief speler (alle jeugdreeksen doorlopen tot B-kern van een Belgische club uit de Pro Legue)
Verschillende jaren hulptrainer geweest op provinciaal niveau .
Graag had ik een sollicitatie willen zetten om scoutingswerk te doen in Belgie .
Ik heb ook verschillende jaren scouting gedaan bij K.V.Mechelen ( Middenbouw )
Ik ben in het bezit van diploma bijzondere opleiding KBVB ( Vlaamse vleugel ) en certificaat workshop KNVB door Henk Grim .


Grt Van Clemen Patrick
Trikke04
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Za 21 Jan 2017, 11:26


Terug naar Scouting

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron