Sokker - voetbalmanager met live matchen

Andere vragen

Sokker - voetbalmanager met live matchen

Berichtdoor vismarchand » Do 26 Jan 2012, 13:45

Sokker manager - soccer manager with live matches

Ik wil jullie allen het voetbalmanager spel Sokker Manager aanraden !

Qua gameplay is het een prachtig spel.
Het is een spel voor tactische breinen, omdat er bijvoorbeeld geen dominante formatieoverheerst. Je moet zelf een tactiek ontwikkelen voor je team waarbij je zelf moet bepalen hoe je spelers staan opgesteld in 35 verschillende spelsituaties. Via deze link kan je zien hoe je een tactiek moet aanmaken voor jouw team. Je kunt dus volledig de looplijnen van je ploeg bepalen. Ook kan je bijvoorbeeld een buitenspelval opzetten. Het spreekt voor zich dat de moeilijkheidsgraad hier dan ook een stuk hoger ligt dan bij andere Online manager-spelen, maar dat zorgt net voor een extra uitdaging!

Elke speler heeft 8 kwaliteiten. Iedere speler moet over meerdere kwaliteiten beschikken om echt een topper te zijn. Dit wil zeggen dat een monoskill speler allesbehalve een topspeler is.

Ook het trainerssysteem is bijzonder uitgebreid. Je kunt 3 assistenten en een jeugdcoach aanstellen op basis van hun persoonlijke kwaliteiten. Hoe beter je assistenten, hoe meer kans je hebt op random pops. In dit spel zijn er geen problemen met lonen. Het is dus zeker mogelijk om een echte klasbak in je ploeg te hebben zonder dat je je zorgen moet maken over het loon dat je hem moet betalen. Zijn loon zal wel duurder zijn, maar zelden onbetaalbaar! Het jeugdsysteem in Sokker is ook veel leuker en spannender. Iedere speler heeft een eigen "talent" zodat de ene speler veel sneller traint dan de andere. Het is dus echt een uitdaging om de echte talenten op de transfermarkt te zoeken!

Nog een gigantisch voordeel van Sokker ten opzichte van andere online managergames, is het feit dat je je matchen live kan bekijken!

Elk land heeft ook zijn nationaal team en een U21 squad. Sokker is hét Online Managerspel in opmars, en er zijn nog maar 5 klasses, dus als je NU je team aanvraagt kan je binnen enkele seizoenen misschien wel 1 van die topteams in Sokker.org zijn!

Als je vragen hebt, twijfel niet om ze te stellen! Dit kun je in het Newbie topic van het spel.

Registreer hier om écht voetbal te spelen!

Nee ik kom hier geen reclame maken om het spel zelf te spelen, al is het een zeer tof spel. Ik wil wel het forum promoten waarop allerlei toffe mensen zitten, die één keer per jaar met elkaar meeten. Gezellig om te kletsen net als hier.
vismarchand
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Do 26 Jan 2012, 13:43

Terug naar Alle andere vragen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron